CONTACT

Oplossingen

Bel direct

0880-513223

of mail ons

Waarom TechniTrace?

TEMPERATUURREGISTRATIE TÜV-GEKEURD

Na elke rit overhandigt u een bon aan uw klant. Met deze bon laat u zien dat u de lading gekoeld heeft vervoerd. Maar kunt u dit ook bewijzen? Met onze digitale temperatuurregistratie wel. Van de gereden route tot de temperatuur van de lading, tijdens het koeltransport verzamelen we allerlei gegevens. Zo kunt u uw klant op ieder moment van de gewenste informatie voorzien. En zijn bonnetjes verleden tijd.

HOE WERKT HET?

Vervoert u producten als vlees, fruit of bloemen, dan is een goede koeling van groot belang. Daarom meet ons systeem de temperatuur van seconde tot seconde. De resultaten verschijnen in een speciale webapplicatie, zodat u grip houdt op uw lading. Het is zelfs mogelijk om bepaalde voorwaarden in te stellen: u geeft bijvoorbeeld aan dat de temperatuur niet boven een bepaalde waarde mag uitstijgen. Gebeurt dit wel, dan ontvangt u direct een melding.

INFORMATIE DELEN OVER KOELTRANSPORT

De informatie over het koeltransport kunt u zelf gebruiken, maar ook met klanten delen. U verstuurt de rapportages per e-mail of geeft klanten toegang tot de webapplicatie. Welke informatie u ontsluit, bepaalt u zelf. Veel beter dan een bonnetje, toch?

TEMPERATUURREGISTRATIE EN TRACK & TRACE

Onze oplossing bestaat uit een temperatuurregistratie- en track & trace-systeem in één. Beide systemen draaien op één simkaart en geven de resultaten weer in één webapplicatie. Overzichtelijk, maar bovenal efficiënt: omdat de oplossing uit meerdere functionaliteiten bestaat, kunt u heel gemakkelijk kosten besparen.

TEMPERATUURBEWAKING OP MAAT

Ons temperatuurregistratiesysteem is TÜV-gecertificeerd en wordt volledig op maat gemaakt. Door de juiste elementen bij elkaar te brengen, realiseren we een systeem dat volledig bij uw organisatie aansluit. Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.