CONTACT

Bel direct

0880-513223

of mail ons

Waarom TechniTrace?

OVER ONS

Van één en hetzelfde systeem naar programmeerbaar maatwerk. Van alle informatie naar alleen de gegevens die je nodig hebt. Van enkel op de computer naar overal toegankelijk. In vijftien jaar tijd is er veel veranderd.

EIGEN TRACK & TRACE-SYSTEEM

In 1999 bracht Vanderkooij Telecommunicatie BV, specialist in spraak- en dataoplossingen, een eigen track & trace-systeem uit. Dit was een parametreerbare oplossing, wat betekende dat voor elke situatie één en hetzelfde systeem werd ingezet.

MAATWERK ALS STANDAARD

Toen wij, Hans Geelen en Johan Herkendaal, het bedrijf in 2004 overnamen, zagen wij dat de markt behoefte had aan programmeerbare oplossingen. Daarom hebben wij een uniek systeem ontwikkeld dat alles registreert, maar enkel de gegevens laat zien die u nodig heeft. Maatwerk is bij ons dus standaard. Zo kunnen we extra elementen aan onze systemen toevoegen, zoals RFID-schakelaars, verschillende typen kaartlezers en startonderbrekers.  Ook maken we gebruik van gps-satellieten en kunnen wij onze kastjes inmiddels op zonne-energie laten draaien.

GEBRUIKSVRIENDELIJK OVERZICHT

We hebben ons systeem volledig in eigen beheer gemaakt. Daarbij hebben we veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. In een overzichtelijke webapplicatie kunt u rapporten en grafieken bekijken. Ook is het mogelijk om voertuigen, producten of personen live te volgen. Al onze systemen draaien in de cloud. Hierdoor kunnen wij op afstand wijzigingen en updates doorvoeren. Bovendien heeft u de mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk informatie in te zien. Wij bieden u de oplossing tegen een laag, maandelijks tarief. Ter illustratie: werkt een monteur op jaarbasis twee uur efficiënter door onze systemen, dan heeft u de investering er al uit.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Na jaren van voorbereiding, hebben wij in 2010 Techni Trace opgericht om de buitenwereld met onze systemen te laten kennismaken. Wij werken vanuit het innovatieve Nederland, maar wij zijn ook daarbuiten actief. In elk land beschikken wij over specialisten die zich verdiepen in uw situatie.  Door technische kennis te combineren met ervaring in het bedrijfsleven, komen wij steeds weer tot passende oplossingen.