CONTACT

Oplossingen

Bel direct

0880-513223

of mail ons

Waarom TechniTrace?

DIGITALE TACHOGRAAF

Het is wettelijk bepaald: iedere 28 dagen moet u uw digitale tachograaf uitlezen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Vaak komt het erop neer dat u voor het uitlezen van de tachograaf extra kilometers inplant. En dat leidt vanzelfsprekend tot hogere kosten.

DIGITALE TACHOGRAAF UITLEZEN

Met onze digitale tachograaf zet u uw voertuigen efficiënter in dan ooit tevoren. Omdat de tachograaf is verbonden met de cloud, zijn we in staat om op ieder moment alle ritgegevens op te halen. Deze gegevens archiveren we netjes, zodat u aan de wet- en regelgeving voldoet.

TACHOGRAAF MET TRACK & TRACE

Bijkomend voordeel van onze digitale tachograaf is dat u hem kunt combineren met een track & trace-systeem. Beide functionaliteiten draaien op één simkaart, waardoor u kosten bespaart. Bovendien kunt u de gegevens bekijken via één overzichtelijke webapplicatie. Ideaal, want zo houdt u grip op uw wagenpark. Waar u ook bent.

VOLLEDIG OP MAAT

We maken de digitale tachograaf volledig op maat. De wet- en regelgeving vormt het uitgangspunt, maar daarnaast krijgt u alle ruimte om te bepalen hoe u het systeem inzet. Samen zorgen we ervoor dat de tachograaf aansluit bij de wensen vanuit uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie.