CONTACT

Oplossingen

Bel direct

0880-513223

of mail ons

Waarom TechniTrace?

NAVIGATIESYSTEEM

Weten waar uw voertuigen zich bevinden is één. Maar dat uw mensen snel zien waar ze naartoe moeten, is misschien nog wel veel belangrijker. Daarom kunt u ons track & trace-systeem combineren met onze geavanceerde navigatietool.

HOE WERKT HET?

Met de navigatietool beschikken uw medewerkers over een duidelijke planning. Aan het begin van de dag verschijnt automatisch de eerste opdracht in beeld. Accepteert uw medewerker deze opdracht, dan wordt de route uitgestippeld. Dit gebeurt bij iedere rit, waardoor uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen en u gedurende de dag inzicht heeft in waar zij zich bevinden.

KOPPELING MET PLANNINGSSOFTWARE

De navigatietool biedt naast duidelijkheid veel gemak. Omdat we de tool aan uw planningssoftware koppelen, komen de gegevens automatisch bij uw medewerkers terecht. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook telefoonkosten: medewerkers bellen minder vaak, omdat het navigatiesysteem alle benodigde informatie in beeld brengt.

NAVIGATIESYSTEEM OP MAAT

We ontwikkelen het navigatiesysteem in eigen beheer. Hierdoor zijn we in staat om het volledig op uw bedrijfsproces te laten aansluiten. Zo kunnen we extra functionaliteiten toevoegen. Denk aan statusknoppen waarmee medewerkers aangeven dat ze op locatie zijn, pauze hebben of in de file staan. Het is zelfs mogelijk om deze informatie direct in te laden in uw planningssoftware, zodat u op basis van de bevindingen uw routes steeds efficiënter kunt opstellen.

KLEINE INVESTERING, GROOT EFFECT

De navigatietool is voor iedere organisatie toegankelijk. Tegen een kleine investering vergroot u uw effectiviteit aanzienlijk. Ter illustratie: werkt een monteur dankzij onze tool twee uur efficiënter op jaarbasis, dan heeft u de kosten er al uit. Wilt u meer informatie over het systeem? Neem gerust contact op.